CZER UNTUK KALI KEDUA TAKSAMPAI SETAHUN

Assalamualaikum, pada Jan 25 2023 saya telah selamat melahirkan anak sulung saya secara emergency czer secara menegak kerana fibroib saya telah menutupi laluan baby dan pada 12 Jan 2024 akan datang saya akan mengadapi satu lagi pembedahan pembuangan fibroid, fibroid saya besar seperti 5bulan kandungan perot saya. Siapa ada tips untuk healling dengan cepat dan kata kata semangat boleh share .. Btw tolong doakan sayaa agar sayaa diberikan kesihatan dan kemampuan untuk melahirkan zuriat lagi di masa akan datang keranaa jika berlaku komplikasi doktor bagitahu untuk membuang rahim saya. Doakan sayaa yee. Terima kasih 🙏🏻

2 Balas

insyaallah semoga sis sihat seperti sediakala. berdoa jga emosi jga kesihatan dan berpantang dengan sempurna seperti pantang org bersalin jgk utk cpt sembuh