keluar lendir coklar

assalamualaikum normal ke kalau keluar lendir coklat tapi tak banyak sekejap je keluar waktu petang keesokan harinya dah takde..tak rasa sakit.. sekarang baru 25minggu.. ada sape2 pernah mengalami? #ingintahu #bantusharing #seriusnanya

3 Balas

Waalaikumussalam, tak normal tu mommy. Kena cepat ke hospital atau klinik untuk berjumpa doktor. Semoga selamat semuanya dan tiada apa2 yang bahaya. Aamiin 🤲🏻

Betul tak normal klau ada pendarahan semasa hamil, tak kisah sikit atau banyak terus pergi hospital sbb kita tak nampak apa jadi dlm perut.

taknormal