Momy buntu

Assalamualaikum nk tye. ..kalau hamil 7 week boleh x buat kje rumah ..contoh macam sapu sampah dekat halaman rumah#firstbaby #bantusharing #mommybuntu

2 Balas

Waalaikumussalam, boleh je buat keje rumah tapi kalau tak larat jangan paksa diri ye. Ada sesetengah ibu hamil ni rahim nya kuat,ada sesetengah ibu hamil rahim nya agak lemah.

tak syorkan buat kerja berat or buat bnyk kerja tp saya tetap mop lantai, menyapu, angkat bakul baju 😅