Period delay seminggu

Assalamualaikum nk tnyela kalu period delay dh seminggu upt blh detect dok?(Kalau mngandung la)

9 Balas

Saya haritu check 4hari sebelum period..guna upt beli kat shopee,naik line samar2..lepas tuu guna clearblue 2 hari sebelum period,terus keluar pregnant 1-2weeks🥰 kemudian check lagii 3 hari selepas missed period,guna upt beli kat shopee tuu naik line upt dah pekat..Alhamdulillah

Bole .. yu beli laa upt tu n selfcheck.. cuz i check late a week ada double line but blurred, then check clinic,positive

boleh.. saya check 3 hari sebelum period.. saje2 nak check.. sekali 2 line.. huhuhu.. tp sy check awal pagi lah.. first pee..

dah boleh cek upt dah sis . guna clearblue utk detect awal kehamilan

Waalaikumussalam. Puan boleh cuba dulu. Any result doa mohon pasrah

Sy lewat 3 hari, cek upt terus naik line terang...

sy dpt upt positif 4hari sblm period delay 😆

Check je. Klu single line. Redhoo

Boleh