Nk tnya pngalaman ibu2

Assalamualaikum, nk tnya. Trdpt tmpokan hitam pda lidah bayi sya sprti dlm gmbr dan ianya ssh d tnggalkn . Apa yg sya ptut buat? Ada mna2 ibu yg bayinya prnah sbgini? Bleh share apa yg ptut d lkukn? #bantusharing #Nanya

Nk tnya pngalaman ibu2
1 Balas

tu susu tu sis kena cuci guna kain lampin nnti bby btuk demam klau x d cuci susu tu.susu tu lekat dekat lidah bby sis tu dulu bby sya prnah kena mcm ni sya guna kain lmpin lap susu dekat lidah bby sya tpi jgn trlalu kuat tekat tu nni skit pila lidah bby tu.. ksaian dia x nk menyusu lgi nnti. ank sis menyusu botol ke bdan

4y ago

Ya yang tu d maksud sya tdi.. Kulat susu boleh batuk bby klau x d cuci tu..