Tlps mkn ubat prancang

Assalamualaikum nk tnya, smlm dy trlupa mkn ubat prancang, sy amkk regulon So masa sahuq tu sy makan sebijik xpa ka? Risau nya sy 😶 td pun sy dh mkn sbijik Slalu sy set alarm pkui 9mlm mkn tp kmrin kluaq so trlupa Tlg bantu sy #pleasehelp

2 Balas

tak silap saya bole, kira makan pagi tuh, n then malam makan utk next nya. tapi jgn selalu jadi la.

Betul, boleh. Tapi jangan terlalu kerap. Kena consistent. Saya pun sama kadang2 camtu juga 🤣