Kepala anak terhantuk

Assalamualaikum, nk tnya pendapat ibu².. bayi saya berumur 8m terhantuk dahi sebelah kirinya bengkak terbonjol dan rasa lembik² mcm ada cecair dlm tu, pernah x ada pengalaman yg sama? Lama ke untuk hilang? Warna kulit xada pulak lebam dahi tu, atau lepas berapa hari baru akan naik warna lebam ya? #firstbaby #hematomaheadinjury

5 Balas

Waalaikumsalam, baby saya pernah terhantuk tapi tiada benjol atau lebam. Saya cuma pantau keadaan dia within 24 hours if baby ada muntah, keep crying tak selesa, hilang selera makan, tak aktif, demam. Baru saya bawa ke klinik. But in your case, you should bring your baby to clinic.

tuam dgn ais.. lpastu pergi klinik

pergi klinik

bagus bawa jumpa Dr

pegi klinik