Basuh luka jahitan

Assalamualaikum , nk tanya spe ad pengalaman dah seminggu bersalin normal n luka terbuka , pergi klinik swasta dye bg ubat cuci . Doktor ajar cuci kne seluk sikit dri dlm . Sakit sgt 😭 boleh ke ubat tu letak dlm botol spray n kita spray je ?#seriusnanya

5 Balas

sy guna pencuci putik telaga dara by jrm.. berangin x pedih n cepat sembuh luka.. keputihan pon alhamdulillah xbnyak.. sy guna dri sblum pregnant..