Assalamualaikum nak soalan

Assalamualaikum nk tanya klu husband. Mrokok isteri tngh pregnant tak ap2 ke tu? Untuk kesihatan baby sbb selalu dngr Klu husband mrkok ni bahaya bgi bayi yg msi dlm perut dlu husnd tak BT CM tu tp oleh kerana dia terikut2 kwn2 nya so dia jadi MCM tu kdng sy sendiri pun rasa nak nangis dah tengok keadaan mcm ni Ad ssapa tak bgi mendapat?

1 Balas

Waalaikumussalam, merokok mmg membahayakan kesihatan perokok, dan org sekeliling perokok, x kisah sama ada mengandung atau x (secondhand smoker). Boleh menyebabkan defect pd bayi, miscarriage, stillbirth etc.