Perlu rujuk klinik atau tidak?

Hi assalamualaikum nak tye baby saya baru 1bulan lebih , baru2 ni start selsema dan dah makin berkurang tapi sekarang start batuk2 . Jadi macam mana ye? Perlu rujuk doc ke?

2 Balas

blh bawa jumpa dktr kk. tp ubt tak ada la utk bby bwh 6 bulan. nanti tanya la apa perlu dibuat klu nk bg kahak tu keluar..dktr akn ajar

10mo ago

Tula baby bawah 6bulan takde ubat tu saya risau . Masa dy selsema pun saya guna yg spray sterimar je . Tapi apa2 pun terima kasih atas nasihat ye🥰