Perlu rujuk klinik atau tidak?

Hi assalamualaikum nak tye baby saya baru 1bulan lebih , baru2 ni start selsema dan dah makin berkurang tapi sekarang start batuk2 . Jadi macam mana ye? Perlu rujuk doc ke?

2 Balas

Sma mcm baby sy selsema batuk berkahak p swasta dorangg bg ubt batuk tp sy tak berani nk bg , sy just sapu cream tasneem dgn buat teknik tepuk percussion dgn spray sterimar dan dan suction

10mo ago

Sekarang dah okey ke sis?

blh bawa jumpa dktr kk. tp ubt tak ada la utk bby bwh 6 bulan. nanti tanya la apa perlu dibuat klu nk bg kahak tu keluar..dktr akn ajar

10mo ago

Tula baby bawah 6bulan takde ubat tu saya risau . Masa dy selsema pun saya guna yg spray sterimar je . Tapi apa2 pun terima kasih atas nasihat ye🥰