air zamzam

assalamualaikum nak tnya sikit . bahaya ke minum air zamzam masa mengandung . saya ada tbaca sikit jadi nak tnya ibu yg ada pengalaman ni . #16week

1 Balas

bkn ke air zam2 air yg elok ..blh je minum dan amalkn..sebaik2 air yg ada d muka bumi ni ..mcm mana blh kata bhaya?? sy ms preggy..ms lepas bersalin pn minum air zam2.. hurm..sis tau dr sumber mana ya air zam2 ni bhya minum?? bia btl... https://www.google.com/amp/s/www.popmama.com/amp/pregnancy/first-trimester/bella-lesmana/manfaat-air-zam-zam-bagi-kesehatan-ibu-hamil harap link ni dapat mmbntu sis dalam mencri jawapan..tq