Nasal drop

Assalamualaikum nak tnya siapa tahu lepas guna nasal drop untuk anak hidung tersumbt tpi anak tk ada hingus kena sedut juga ka?#seriusnanya #bantusharing #firstmom

Nasal drop
2 Balas

Yang ni tak perlu sedut sis. Ni buat sebelum baby tdur malam. 1-2drop je max tak boleh harihari tak silap. Boleh baca risalah dalam kotak tu. Ni untuk hidung baby kalau tersumbat. Seeloknya buat ni lepas spray guna sea water (cth: sterimar nasal spray baby.) yang ni boleh sedut. & spray pun boleh banyak kali