38WEEK 1DAY

Assalamualaikum Nak tanyaaa perut saya sekarang kerap memulas tapi sekejap sekejap pastu belakang badan ni terasaa macam lenguh je . Dari semalam ada rasa macam benda tekan tekan kat brlakang rasa macam nak poop . Itu tanda jugak ke ? Then kerap kentut 😆😆#seriusnanya

1 Balas

Contraction tu. Pantau kekerapan. Jika dah kerap dlm setiap minit yg sama dan/ atau ada tanda bersalin lain, segera ke hospital.

12mo ago

contraction dah adaa tapi bukaan tak ada lagi , doc suruh balik dulu 🥹 sayaa semuaa dah buat untuk cepatkan bukaan tapi tak bukaa bukaa . any suggestion ibu ?