Menggunakan pencuci wanita

Assalamualaikum, nak tanya usia hamil 8 bulan faraj selalu gatal, dan saya menggunakan pencuci wanita seperti sumber ayu. Boleh kah ibu hamil pakai pencuci tersebut?

4 Balas

O&G tak galakkan pakai feminine wash sebab boleh ganggu pH vagina. Better stop sis sebab kebanyakan feminine wash ni buatkan vagina kering and gatal. Pls jumpa dr and dapatkan advice ya. Takut infection

Xblh puan . Better jumpa doc nnti doc akn suggested ubat insert dr bawah

feminine wash tak boleh pakai. kalau gatal bgtau misi takut ada jgkitan

saya pun sedang alami sampai kena Air pun penih sangat