anak dah 6bulan tapi masih tak datang period normal ke?

Assalamualaikum nak tanya saya bersalin czer normal ke kalau tak period lagi?. Saya kan tak period lagi kalau bersama dengan suami boleh mengandung ke? Kalau nak ambik perancang lepas period kan? Ke Kene terus ambik je?

2 Balas

awak fully bf ka, kalau fully bf normal. bab preg. tuh tak berani ckp ,tapu kalau kata awak pakai condom maybe tak kot. n saya makan pil ja. sllu org amik awal la.

6mo ago

terima kasih

perancang blh ambil dari awal lg. usually selagi tak period, high chance utk pregnant. so cuba la mtk husband double protection.

6mo ago

terima kasih