Baby tendang sakit

Assalamualaikum nak tanya normal ke ye bila anak tendang saya rasa sakit? Sekarang dah 33weeks. Dulu okay je taksakit. Start semalam bila dia tendang rasa sengal sengal sikit kat perut. Boleh bantu?

1 Balas

waalaikumussalam mommy. kene tumitnya dak? 😂 memang pernah jugak terasa sakit masa baby tendang tapi jarang rasa jadi tak pernah pulak refer dengan nurse masa appointment. mommy urut² dekat tempat ditendang tu nanti mesti baby faham 😁