Selesema yg tak baik² - 24 minggu

Assalamualaikum nak tanya.. Normal ke waktu masuk 6 bulan ni asyik selesema, makan ubat pun x baik².. Pastu nak tido pun hidung sumbat.. Kadang bersin² pun sakit dia sampai ke perut.. Risau.. Saya first mom..

2 Balas

Sy haritu demam, batuk. Doktor amik darah bg antibiotik. Dia bgth if tak ok sruh dtg klinik semula buat xray. Tp Alhamdulillah habis je antibiotik terus hilang sakit 😁

same la sis sy dkt smggu lbh slsema,skng tgh batuk..sy xmkn ubt pape sbb tkot efek bby..esk chckup kk bru bgtw doc..sbb chckup 2mggu skli..nk g klinik swasta mhl..huhu

6mo ago

doc bg ubat batuk,selsema ngn demam..sume bntuk pil..