Start sakit pinggang dengan bawah perut dan mengeras

Assalamualaikum nak tanya kalau anak kerap mengeras serta dengan sakit yang xbole nak berjalan tu tanda nak bersalin ke? Harini dah 39 minggu 5 hari

5 Balas

Sy perut pengeras sakit bahagian vagina. Kluar air dari bawah tp tk bnyk, lendir skli. Tkda lg darah atau warna kecoklatan kluar heheh

saya due28/8/22/tapi bersalin 25/8/22/39w3d tanda sakit bawah perut keluar lendir 25/8/jm 3.25.pm lahir lha baby boy

kalau bby kerap mengeras tu salah satu tanda nak bersalin. boleh pg hospital, tkut dh ada bukaan.

2y ago

better pegi now. my 1st sis dlu knon pi check up je. x rasa contraction, tpi bby ade mengeras tau2 bukaan dah 5cm. terus masuk lr masa tu. my 2nd sis pon sama. bby mengeras. pg hospital doctor kata tu contraction. terus emergency czer sbb bby dh mengeras 2 hari masa tu. sbb xde rasa sakit, so die ingt belum nak beranak lagi 😂 doctor tkut bby lemas.

sy dah lebih due 2 Ari tp xda tanda lg

2y ago

sama saya dah 40 minggu 3 hari dah lebih due

Ya. Segera ke hospital!