Kesihatan wanita

Assalamualaikum, nak tanya ada dak cara nak hilangkan perut menggeleber slps bersalin...saya czer... Pastu kan nak tnya, bersalin czer boleh pakai bengkung dak? Saya baru lps 6bln....

1 Balas

saya pakai bengkung lepas luka kering. hari ke 20 saya pakai tempoh lama sebab nak bergerak jauh , ada hentakan jalan rosak akan sakit jadi saya terpaksa pakai. so far after dari tu okay je . now baby baru 2 bulan . saya still pakai