Baby cirit birit .

Assalamualaikum . Nak bertanya ibu ibu yang berpengalaman . Baby saya esok dah 11bulan . Tapi sejak 2 3 harini . Bby cirit birit . Najis berwarna kuning cair . Sehari berak dalam 4 5kali . Dan harini selepas menyusu baby muntah dan terus berak . Persoalan saya sekarang . Sama ada bby saya nak tukar bulan atau susu dah tak serasi ya ? Sebab dari nb bby minum lactogen dan tak pernah tukar sbb serasi . Mungkin ke nak masuk 11bulan bby dah tak serasi susu tu yaa ? #firstmom #ingintahu #pleasehelp #bantusharing #seriusnanya

2 Balas

ade check makanan baby jgak x? tkot muntah cirit birit tu bkn sbb susu..