Masuk wad 1hb8 opret

Assalamualaikum n slm sejahtera kawan2.Mohon doakan saya selamat mnjalani pembedahan pada 1hb ogos ini.??

44 Balas

Wa'alaikumussalam. Semoga Allah permudahkan urusan sis untuk bersalin. Moga ibu baby kuat.

Wsalam... Semoga dipermudahkan urusan sis... Semoga selamat kdua2nya... Aamiin4

Semoga dipermudahkan segala urusan n selamat kedua2 ibu n bayi... Aamiinn inshaAllah

Semoga Allah permudahkan urusan mummy dan baby.. insyaallah amin 🤲🏻

semoga dipermudahkan segalanya & semoga ibu n baby selamat 😊😊

Waalaikumsalam semoga dpermudahkn segala urusan selamat ibu dan bby

Sy esk masuk wad...jumaat operate... Semoga dipermudahkan sis

5y ago

Semoga dipermudahkan segala urusan n selamat ibu n bayi.. Aamiinn inshaAllah

Waalaikumussalam. Semoga semuanya dipermudahkan untuk sis.

Waalaikumsalam, semoga dipermudahkan segalanya, Aamiin..

Aamiin moga di permudahkan. Bby dn ibu selamat. 😊😊