Xbuang Air Besar

Assalamualaikum n salam sejahtera.. Nk tnya normal ka baby 1 bulan 10 hri xbuang air besar dh 5hri? Perut xkembung menyusu n kentut semua mcm biasa.. Ibu baru Terima kasih 🤗

7 Balas

Kalau baby fully breast feed ok. Jgn lebih dari 12 Hari. Kalau perut keras atau xkentut tue one bwk g jump doktor.

kalau baby fully bf normal sis dia tak buang air besar. nnti skali dia buang air penuh terus pampers dia😅

Waalaikumussalam..normal puan kalau menyusu badan.. Anak sy pun mcm tu..dh tya doc..tp jgn lebih seminggu..

kalau baby sepenuhnya minum susu ibu xde mslh. puan boleh buat senaman cycling kt baby.

kalu myusu badan normal..die xkmbg dn die kentot makne ok

Normal kalau baby fully breastfeed

Normal kalu fully BF...