baby

Assalamu'alaikum hi mumy2 smua..sy nk tny vitamin apa y ok untuk bby bwh 2year?ank sy xbrpa nk mkn..xtau nk bg vitamin apa..

2 Balas

Ikut pengalaman sy sbg pembantu farmasi, sy cadangkan puan boleh try Appeton MV Lysine. Boleh bantu tambah selera makan anak. Ada yang jenis drop (dalam minuman ank), ada yang jenis syrup, dan ada yang tablet kunyah perisa buah buahan.

sy suggest mkn toujours kids yg produk hanis zalika tu.. sgt2 berkesan.. ank buah sy 2 thun kecik xnk mkn mcm2 cara dah tp lepas mkn nie alhamdulillah semua mkn... x menolak dah.. blh try ye