Gusi Bengkak

assalamualaikum mumy mumy semua. nak tanya boleh ? kalau kita tengah pregnant dan sakit gigi apa yang mumy semua buat yea. ? Tengah sakit gigi ini, gusi bengkak. Badan pon jadi panas

2 Balas

sy tgh sakit gusi jugak. bengkak. g klinik dr bagi antibiotik , tahan sakit ngn ubat kumur. no dah hari 3 sakit gusi. lagi bertambah sakit berdenyut. rasa nak beranak je.malam x boleh tido. baby pon ikot x tido dlm perut. kita ni menghitung hari lagi 5hari nak beranak. adoiihaii..hujung2 baru nk sakit gg

Kumur air garam.atau blh try google.ubat kumur mcm listerine tp jenama ape sy x igt.ramai ckp skit gigi/gusi hilang lps kumur tu

4y ago

Ye blh jg cara mcm tu klu msh sakit n tk sembuh baik jumpa dokter..tanye apa kena buat..