Check bp di farmasi

Assalamu’alaikum, Hi mumsies.. Nurse saya suggest check bp kat Klinik Komuniti & farmasi. Since baru teringat, dah malam, and first time nak kena check twice a day, dekat farmasi tu maknanya any farmasi ke? Which pharmacy yang offer this service ya? I normally go to Watson’s. Tak pernah lah pula nampak orang check bp kat kaunter farmasi dia. ? Siapa ada suggestion and tahu kos nya, let me know ya.. ?

1 Balas

Free jer servis chek bp, kalo chek darah baru cas.. Rsanya mna2 farmasi pun blh, kalo watson bkn farmasi, dia cuma jual brg2 suplemen.. Sy pun chek bp stiap 2hari skali, lps tu dktr suruh buat seminggu 2 kli..

4y ago

Ok gd luck😁