Nipples question

Assalamualaikum mums, nak tanya ada tak yang sama mcm saya, saya skrg 24w5d and saya perasan yg nipples saya ni dkt bahagian aerola mcm ada bengkak and ketulan di sekitar, normal ke saya risau sbb saya first pregnant mmg tk prnh lalui lg sebelum ni 🥲

1 Balas

kalau bengkak tu sy xpasti. tp kalau ketulan timbul tu ye.. ketulan kulit mcm timbul kecik2 sekitar areola dan xsakit.. tp mcm sy bila msuk 3rd trmster ni dah hilang yg ktulan timbul kulit mcm kcik2 tu. skit ke kalau awak sentuh? kalau sakit,kluar air kne jumpa dr..

2y ago

Faham, tq sis, nanti saya pergi checkup saya minta nurse checkkn skli, sbb dua2 nipples ada mcm ketulan, tk sure bengkak ke apa tp yg saya prsn ketulan besar sekeliling aerola 🥲