Punggung baby MELECET .. macam mane nak rawatnya ??

Assalamualaikum mummy2 semua .. Saya nk tanya macam mane nak hilangkan , punggung baby 26hari melecet yaa .. Baby kerap kencing dan berak .. Kesian tgk punggung dia melecet .. Ke kena tukar pampers yaa .. Saya Guna pampers PETPET saiz S .. 😥#bantusharing #ingintahu

Punggung baby MELECET .. macam mane nak rawatnya ??
14 Balas

saya pkai mndian cetaphil ok dh skit dlu melecet juga msa 1 buln

3y ago

jgn guna wet tissue nk cuci alat sulit tu guna tisu yg dibasah guna air