suka sangat makan manis

Assalamualaikum momy2 semua..ada x cara nk control pengambilan manis dlm makanan dan minuman?..dahsyat sgt ah pregnant kali ni..semua benda nk manis..bimbang plak takut kencing manis..huhu #makdlmdilemma

1 Balas

Banyak makan Manis Banyakkan juga minum aik putih. Saya pun kuat makan manis, alhamdulillah setakat ni bacaan gula ok, n xda d srh minum gula. Tunggu ari Baby nak klua ja lagi. Banyakkan minum aik putih k

5y ago

Ok momy..in shaa Allah..semoga Allah permudah urusan momy & baby nanti