Anak 2 bulan

Assalamualaikum moms…Saya nak tanya, anak saya baru 2 month tapi dia kerap nak mengiringkan badan dia. Kalau malam dia akan kerap berjaga n saya bagi puting kosong dia macam tahu jer tu puting kosong sebab dia akan tutup mulut dia, x pun dia akan tolak balik dengan lidah. Bila nak bedung dia pulak dia macam tahu kita nak bedung. Baru letak atas bedung dia akan goyangkan kaki n tangan dia banyak kali supaya kita susah nak bedung. Bukan tu jer, kalau saya dh bedung, dia akan gerakkan kaki dia banyak kali supaya bedung terbuka baru dia boleh lepaskan tangan. 😌Kadang2 saya nak gomol jer pipi dia tu geyamm tengok. #firstmom #pleasehelp #bantusharing #ingintahu

1 Balas

Dia dah nak meniarap tu, so tak sesuai dah bedung. amboi dia.. cepat membesar masya Allah