Normal ke spotting mcm ni?

Assalamualaikum mommy,sy ikutkan 7w baru 2 hari keluar drh mcm ni setelah doc scan dr bawah. Lepas tu rasa senak kat ari2. FYI sy 4 hari kna admit kt hsi sbb ada diabetes. Doc pantau n bgi ubt utk turunkan gula. Alhamdulillah skrg dh blh balik rumah. Persoalan sy darah ni mcm drh period tapi tk ada la byk mana pon. Cuma wrna mcm drh period beserta ada lendir sekali. Ada tanya doc dia ckp klo nk gugur, mmg akan gugur. So tunggu 2 minggu tgk mcmana. Pastu tghari dtg doc lain sy tanya plk. Doc tu ckp normal. Spotting je. Ada yg keluar darah berhari2..tapi kalau darah byk mcm penuh pad tu tkot ada jangkitan kt pangkal rahim. Mommy doakan sy ye..13 tahun sy tunggu utk dptkan zuriat. Moga sy dpt merasa jadi seorang ibu. Harap kandungan sy selamat aaminn...😭 #1stmom#1st_experience

Normal ke spotting mcm ni?
7 Balas

Semoga Allah permudahkan urusan puan dan baby sihat je . Aamiin🤲🏻🥰

1y ago

dh gugur ptg tadi 😪