Period lepas habis pantang bersalin

Assalamualaikum mommy’s2 sekalian…nk tnya sikit la…lepas habis pantang bersalin bila period kita akan dtang semula….sbb sya period xdtang pon lgi…

7 Balas

Saya ambil injection punya,skrng baby 3 bulan lebih,doctor masa tu ada cakap kalau injection kbnyakan kemungkinan tak datang period,tpi sekrng sudah kira seminggu perut mcm segugut lepastu ada keluar darah sikit-sikit xbnyk mana pun,xpasti period atau tidak,ada yg sama tak yg ambil injection kesan sama?

Sis dh berapa bulan lepas bersalin belum period? & ambil perancang apa? Sy dh 3 bulan dari bersalin pn blm dtg juga..

2w ago

sy ambil pil noriday, period sy jd skt n rse mcm hormon x stable pulek

umur baby sebulan lebih sy dah dtg period lpastu stop. Skg dah 3bulan sy period balik, sy x ambil apa2 perancang

sy bsalin yg ke6 Ni lmbt dtg period..sblm2 Ni hr ke 35 dh period..yg skng Ni mse hr ke 70 br period

sye 3bln bersalin dtg normal sye mkn pil perancang

kalau fully bf bykkan period mai lambat.

2w ago

Owh…ok2 tq share dngn sya