keputihan berwarna kuning

Assalamualaikum mommy2 smua..ada tk yg berpengalaman keputihan warna kuning bru dua hri..nk p hospital tp tkut sbb ada baby lg,hospital area sy pun tmpt rawatan utk pesakit covid..maaflah klau pertanyaan sy agak kotor..lepas habis period trus keputihan mcm tu,tk gatal tk ada yg bengkak pun..cuma kluar tu agak kekuningan.mohon penjelasan ya mommy2..jgn kecam sy

1 Balas

tgh prrgnant ke apa? Kalau keputihan warna kuning tu selalunya ada infection. Bykkn minum air kosong. Kurgkn mknn n minuman manis. And pstikan lap kering lps buang air.

4y ago

sy tk pregnant...bru lepas period..tiba2 keputihan pulak..warna kuning hmm..