jamu utk kesihatan dalaman

assalamualaikum mommy2 semua..jamu apa ye yg mommy2 minum utk pulihkan dalaman ? saya first mom dh habis pantang baby dh nk 2 bulan..tak pernah minum jamu2 jadi takde pengalaman..nak harga bawah 30..any suggestion ? thank you in advance ❤️#firstbaby #firstmom #pleasehelp

1 Balas

tak makan jamu awak. nk luaran dn dalaman okay amalkan gaya hidup sihat, makan suku suku separuh, bersenam awak. boleh follow fb doctor imelda balchin pakar o&g dia ada share. awak tak perlukn jamu pon.