22w, perlu ke risau about gerakan baby

Assalamualaikum hi mommy2 semua. Nak tanya, perlu ke kita risau kalau bawah 28w pergerakan baby kurang? Maksud saya kadang2 je rasa, perlu ke kita risau ya? Saya 22w, anak 1st. Thank you yang sudi jawab 🫶🏻 #First_Baby #22week

2 Balas

Samalah saya.. risau kadang satu masa tu dia diam je. Tadi pergi checkup, nurse kata.. asal rasa gerak/denyut pon dh okay.. sebab baru 22/23 minggu

2y ago

Kan bila tanya dr, dr ckp normal tak perlu risau. Tapi kita ni risau terlebih.. mungkin baby suka tidur je kot 😂, harap2 la dia tak merisaukan mommy2 dia ni..

Wsalam, xperlu risau klu dlm sehari ada rasa gerak.

2y ago

Terima kasih atas jawapan 🫶🏻