sesak nafas

Assalamualaikum hi mommy2 , nak tanya normal ke bila preggy kerap sesak nafas jadi penat sngat sbb nafas tak cukup kadang tu smpai tercungap cungap juga la , paling kerap jadi time malam before nak tidur . siang pun boleh jadi juga , jalan sikit je dlm rumah pun bole sesak nafas dah mcm berlari . kalau berdiri lama sikit kadang rasa nak pitam . duduk pun bole rasa nak pitam . sekarang saya 27 week. nak tanya normal ke . hmm risau sngat.#firstmom

4 Balas

sis hb low ke? sy pun ada jgk cmtu, sbb hb low. cepat sgt mengah2..