Anak susah makan .

Assalamualaikum hi mommy semua . Sebelum tu anak sy 1T8b , ank sy agak sush nak makan , sy rjin tukar menu tpi anak kurg brminat . Klw makan pun hanya 4 suap selbihnya anak akan brmain sje makanan tu . Yg sy nampk , anak makan bnyk bila menu tu nasi putih biasa , kicap , telur dadar , tpi bila anak dh bosan , try menu lain , pun xmnjdi , pnh buat menu spaghetti utk anak tpi anak lgsung xnak , makin dilepeh ( dibuang ) Sy ad beli vitamin @ supplement yg viral tpi xbrkesan sama sekli dkt anak . Utk Bert ok . Cume risau tkde zat yg sihat utk anak .ad tak mommy yg sama masalah mcm sy ni ? Then mommy semua buat apa je utk tarik minat anak utk makan . Oh ye biasa klw wktu mkn mmg kami akan mkn brsme .. #tipsanakkuatmakan

1 Balas

cari susu tambhan yg Ade vitamin khasiat yg cukup,sebagai pelengkap utk die,lain2 sis BLH cube makanan yg die suke..