Ada tak baby Mommy yang ada pengalaman macam baby saya? 🥺🙏🏻

Assalamualaikum Mommy semua, Nak tanya dekat pipi dia dua2 belah naik tompok macamni? Tapi sebelah lagi tak banyak macam yang belah ni. Saya buntu, ni apa ya? Dia mula naik start 8bulan lebih macamtu. Makin terang tompok putih dia tu, boleh suggest apa apa untuk hilangkan atau dia memang hilang sendiri? Sekarang dah nak masuk 11 bulan#firstmom #pleasehelp #bantusharing

Ada tak baby Mommy yang ada pengalaman macam baby saya? 🥺🙏🏻
2 Balas

Waalaikumsalam, maaf tiada pengalaman. Dah pergi check dengan doktor, Puan?

2y ago

Aiyo senangnya jawapan nurse tu. Dia tak refer Puan ke doktor ya?

klo x silap ni ruam susu..

2y ago

Tapi takda naik merah gatal ke apa, dia terus naik tompok putih macamtu😢