Susu fernleaf family sesuai ke Untuk anak 1 tahun 3 bulan ??

Assalamualaikum hi mommy semua . Maaf ,, Anak saya baru 1 tahun 3 bulan , sebelum ni anak saya pakai susu fernleaf full cream , then baru ii ni sy ad beli susu dkt shopee, then Salah saya juga sbb mse membeli tu sy xtgk betul ii , bila sampai fernleaf family.. jd dkt sini saya nak tanya , adakah sesuai susu fernleaf family tuh utk anak ii seusia 1 tahun 3 bulan ? Saya rasa terkilan pula dengan diri sy , sbb banyak beno beli nyaa sampai 3 beg , nak bagi sy rse was ii pulak .. ada ke mommy yg bagi susu fernleaf family punya dekt anak ii seawal setahun ? #bantusharing #pleasehelp #ingintahu

Susu fernleaf family sesuai ke Untuk anak 1 tahun 3 bulan ??
3 Balas

Boleh bagi tp family ni Lemak susu dikurangkan. Klu anak pemakanan ok, blh bagi. Anak prmpuan sy minum ni. Anak lelaki 1 tahun 3 bulan sy bg fullcream. Sekali sekala dia akn mnum family juga.

4mo ago

baik terima ksih . anak sy dh try tpi xsmpai seminggu perut diaa terus kembung .. so sy trs beli pack full cream sprti biasa ...

rasanya dekat packaging ad tulis susu utk 6 bulan ke atas tak silap ..boleh cek dekat tepi ada tulis

boleh cuba. sesuai untuk setahun keatas.

4mo ago

okay baik .. terima ksih respond nyaa mommy ! :)