sakit bahagian punggung

assalamualaikum mommy.. saya nak tanya lah ada tak sesiapa ada pengalaman sakit bahagian punggung sampai peha. nak jalan pon sakit. susah nak bergerak. sakit sangat. saya ada baca di google sakit punggung side effect sbb rahim membesar. tapi saya tak tahan sagt sakitnya sampai susah nak berjalan. nak kena buat apa ye utk kurang kan sakit? sekarang saya 32weeek. #pleasehelp #ingintahu #firstmom

2 Balas

sy pun sama dkt 3 minggu jgk merana, cuma sy x bole duduk lama. nak bangun tak boleh nanti, sakit yg amat. sy tmbahkan supplement calcium. jd dh better skrg. bgtau doc pun, hnya dpt pcm utk kurangkan kesakitan. and nurse ckp normal, akn hilang lps bersalin.

hi puan. cuba dapatkan nasihat doktor. insyallah takde apa-apa.