34weeks simptom

Assalamualaikum mommy, saya baru masuk 34w this week,normal ke ya kalau keputihan tu warna mcm kuning cair betul bila kita terlalu penat? And normal juga ke vagina berbau. Saya perasan lepas masuk 33w bau vagina lain. Tapi tak ada gatal ke sakit ke apa. Pengalaman mom semua mcm mana? Mind to share? Thank you #firstbaby #firstmom

1 Balas

waalaikumussalam mommy. kalau bab keputihan saya prefer kalau mommy mintak doc/nurse buat swab. risau kalau keputihan tu infection dri gbs. bahaya buat mommy dan baby tau tapi apa pun semoga dipermudahkan urusan mommy & baby ❤