Garis dua line??

Assalamualaikum mommy, pinjam mata sat,, kalo camni pregnen lgi ke, anak baru 5bulan,dah cek upt bape hari dah, sume naik dua line🍼mohon penerangan, ada ta yg sama macam saya?? #seriusnanya #firstmom #pleasehelp #bantusharing #firstbaby #ingintahu

Garis dua line??
3 Balas

yup. positif. nk kepastian cuba la guna upt dipp&tell. upt ni lebih tggi high sensitivity.

ya positif.. da bpe hari delay period? Dont worry mommy, u can do it..

11mo ago

Period ta trtur..bln ni ta dtg lg period

Alhamdulillah positive tahniab sis