Darah nifas dan darah period

Assalamualaikum mommy, nk tanya, cane nak tahu sama ada itu darah period atau darah nifas#bantusharing #firstbaby #firstmom #pleasehelp #seriusnanya #ingintahu

2 Balas

Ouh bgtu ka, kire bkn drah nifas lg lh ty

1y ago

darah nifas max 60hari ya. sepanjang awak berpantang if darah xstop mean itu masih darah nifas.

lepas 2week ,tuh kira period pula.

1y ago

kena tahu selagi darah tak stop masih dikira darah nifas ya. max darah nifas adalah 60hari. contoh tiba2 darah stop dn melebihi 15hari tiba2 keluar darah semula itu baru dikira darah period ya