Muntah lendir

Assalamualaikum mommy. Nak tanya ada tak mommy2 macam saya muntah asyik keluar lendir.? Banyak keluar lendir drpd mknn. Lendir putih jernih je tp banyak. Air liur pon penuh & tekak rasa berlendir je. Kalau muntah seksa rasa sebab lendir tu keluar ikut hidung sekali sampai susah nak bernafas. Ada tak tips untuk hilangkan/kurangkan lendir dalam tekak? #firstmom #pleasehelp #firstmom

4 Balas

Saya penah muntah lendir putih jernih tu sometime dh jdi kuning or oren n tekak tu pahit sngattt2 .. itu tandanya perut kita betul2 kosong n dh xde ape lagi untuk muntah .. tp kalau ikut hidung tu xpernah lagi .. better sis refer doc