soalan tentang buat buku pink di klinik kesihatan ibu dan anak

assalamualaikum mommy mommy semua. saya nak tanya. time buat buku pink, nak kene bawak ke upt test dengan scan dari klinik luar yang kita buat tu? sorry this is my first baby after gugur 3years ago. by the way saya single mom :). #seriusnanya #jangandibully

1 Balas

waalaikumsalam. boleh call kk yg berdekatan. janji ada bukti seperti scan. nnt nurse bagi tarikh appointment. if ada history keguguran, mungkin nurse akan bagi terus bukak buku,bergantung pada kk tmpt masing².

3y ago

iya seperti pn ruzy imae bagitau. puan standby untrounsond kandungan (scan), bil air/elektrik as rujukan nurse nanti.