bukaan first mom

assalamualaikum mommy mommy saya harini dah 38w2d seminggu yg lalu admit ward sbb baby kurang gerak doc check bukaan baru 1cm so esoknya bole balik rumah …. and harini pergi checkup nurse cakap perut dah tegang sangat kalau rasa mengeras lebih pada 3 kali dia suruh gi hosp. sbb katanya tu tanda bersalin sbb saya langsung takdak rasa tanda tanda sakit yg lain jadi nak tanyala kalau kita pergi hospital mintak diorang tolong bukakan bukaan bole ke ? dah tak larat sangat bawak perut ni😔

1 Balas

Nak tolong buka bukaan tu macam nak kena induce. Cuma, nak kena induce kena penilaian doktor. Allah permudahkan urusan puan