Ruam di muka

Assalamualaikum mommy-II semua. Saya nak tanya,normal ke kalau ada biji-II kecik warna merah di muka baby yang masih dalam hari?Macam mana nak hilangkan ye?Any tips?

1 Balas

baby saya pun naik ruam sebab panas . lagi penuh pipi , kepala dengan belakang kepala . saya guna baby cream joielle ceoat kering . sekarang dah elok . tapi cream ni tak recommended sangat lah sebab kandungan dia ada alcohol and perfume