Luka czer berlubang dan berdarah

Assalamualaikum mommy. Ada tips x cara untuk sembuhkan luka czer, saya punya dah berlubang dan berdarah. Pergi kk, dia suruh bersihkan guna water saline n keringkan je. Doc bg antibiotik dan ubat surut bengkak je. Saya dah nak masuk 6 hari, masih belum sembuh lg. Lukanya makin bertambah pulak. Asal rasa mcm dah coat elok, tiba luka semula sebab bergerak dan menyusu anak. Ada tips x? #pleasehelp #day22czerian #firstkelahiran

2 Balas

Kena pastikan kering. Saya kali pertama kena, call kakak ipar yg berpengalaman. Kali kedua kena, saya panik, ke klinik terus, doktor cek tiada jangkitan dan doktor cuci dan bg ubat cuci dan krim antibiotik.

pg hospital balik.