Cara cepatkan bukaan

Assalamualaikum, hi mommy ada tak sama due date dengan saya 6/8/22? Nervous betul since baby first hehe. Nak minta mommy share cara cepatkan bukaan boleh? Risau baby selesa lama2 and risau kena paksa bersalin soon. Saya babyboy, saya doakan urusan mommy utk bersalin semua dimudahkan oleh Allah. #firstbaby #firstmom

2 Balas

due saya 7/8,sekarang dekat bahagian ari tu sakit sgt².Saya selalu buat senaman,start 34 minggu lagi.Harap beby boleh keluar awal sikit.

banyakkan buat senaman untuk cepatkan bukaan