kantung baby.

hi assalamualaikum mommies,selamat hari raya! saya nak tanya,normally bila scan baby tu berapa weeks baru boleh nampak ya?sebab saya scan last week hanya nampak kantung je.baby belum nampak lagi.kalau ekot ckp doktor kandungan saya dah 8weeks dah.lepas raya nanti dia cakap suroh scan lagi.risau dibuatnye😅#firstmom #ingintahu

4 Balas

Kalau period irregular normal la tu sis lambat nmpak baby. Mcm saya irregular juga scan 7w nmpak kantung dngan yolksac ukuran 5w5d. Pastu 9w repeat scan dah nmpak dah janin and heartbeat ukuran 8w.

1y ago

oh yeke?thankyou sis response🫰🏻kurang risau dah😅

Hi sy period regular , 6w dah nmpk baby n heartbeat. tp dr pernah mention klau period irregular, normal je klau tak nmpk lg.. sblum nk msuk 10w confirm dh nmpk dh tu🥰.

period saya regular so w7 dah nampak janin.

hi wasalam. just follow advice dktr ya.

1y ago

ok thankyou🫰🏻